Skip to content
WordPress, 5 plugin-uri necesare pentru blog-ul dvs.

WordPress, 5 plugin-uri necesare pentru blog-ul dvs.

WordPress reprezintă platforma cea mai folosită pentru crearea unui website sau a unui blog SEO. În timp au apărut o serie de plugin-uri folositoare. Cu ajutorul acestora poți atinge o serie de obiective fără a consuma prea multe resurse de timp. Cea mai mare parte din aceste plugin-uri sunt folosite de către specialiști pentru SEO WordPress.

Blogging-ul a căpătat teren pe internet în anii 2000. Un raport WordPress, indică faptul că peste 409 de milioane de persoane citesc 20,7 miliarde de articole pe blog. Aceste statistici sunt valabile pentru fiecare lună. Majoritatea bloggerilor consideră că WordPress este una dintre cele mai ușoare platforme pentru a începe blogging-ul.

Cu toate acestea, adăugarea de plugin-uri WordPress relevante pentru blog-uri este foarte crucială. Aceste plugin-uri oferă o navigare fără probleme pe website, adăugând în același timp funcționalități noi pe blog.

Să aruncăm o privire la 5 plugin-uri pentru blog-uri pe care ar trebui să le folosești. De fapt, majoritatea companiilor care oferă servicii SEO folosesc și recomandă aceste 5 plugin-uri.

WordPress Yoast SEO

Ai nevoie de optimizare pentru motoarele de căutare dacă vrei ca oamenii să găsească blog-ul tău. Îndeosebi, atunci când caută ceva similar cu nișa ta de blog. Aceasta reprezintă o strategie prin care poți ajunge la o vizibilitate mai mare.

Yoast SEO este compatibil cu algoritmii Google. Vă ajută să optimizați toate articolele dvs. folosind cuvinte cheie și meta descrieri.

De asemenea, scanează lizibilitatea articolelor dvs. și vă ajută să o îmbunătățiți prin recomandări simple. Acesta este motivul pentru care majoritatea companiilor SEO, de pretutindeni, preferă Yoast SEO.

Revive Post Old

Platformele de socializare reprezintă a doua cea mai mare sursă de trafic de website-uri după motoarele de căutare.

Revive Post Old te ajută să profiți la maxim de pe social media. Îți distribuie automat postările noi, precum și cele vechi, pe Facebook și Twitter.

De asemenea, adaugă hashtag-uri care vin înapoi la blog-ul dvs. Acest plugin stabilește programul pentru publicațiile dvs. de social media. Plugin-ul se raportează la ora la care sunt activi cei mai mulți dintre urmăritorii dvs.

Updraft Plus

Uneori, un website WordPress încetează să funcționeze din cauza unor erori simple. În timp, ce uneori, este atacat de persoane rău intenționate. Indiferent dacă website-ul dvs. este atacat sau a întâmpinat erori, backup-ul website-ului este soluția cea mai bună.

Updraft Plus creează o copie de rezervă automată sau manuală a website-ului dvs. și îl stochează local sau pe cloud. În acest fel puteți restabili website-ul dvs. la starea anterioară oricând.

Pentru a înțelege cum funcționează acest plugin vizitați articolul nostru Plugin UpdraftPlus. În articol puteți găsi și instrucțiunile de instalare pentru acest plugin.

Compress JPEG and PNG Images pentru blog

Un website mediu conține 63% imagini. Optimizarea acestora poate avea un efect deosebit asupra timpului de încărcare a paginii.  Viteza de încărcare a unei pagini este unul dintre cei mai importanți factori pentru clasament. Google îl are în vedere în timp ce clasează un website. Pentru algoritmii Google experiența utilizatorului este cea mai importantă.

Acest plugin vă comprimă automat imaginile. Poate redimensiona imaginile pe care le încărcați și vă poate optimiza în mare parte imaginile vechi.

Jetpack

Jetpack ajută la scanarea malware, protecția împotriva forțelor brute și filtrarea spam-ului. Asta înseamnă, că website-ul dvs. este protejat împotriva intruziilor nedorite.

Pe lângă faptul că oferă securitate de vârf, Jetpack oferă și experiență mobilă mai rapidă. Oferă instrumente puternice de personalizare pentru proiectarea blog-ului tău.

Securitatea unui website este mult mai complexă. Din acest motiv, am tratat subiectul în articolul despre Securitate Website, Security Headers.

Concluzie

Aceste plugin-uri WordPress pentru blog vă ajută să vă îmbunătățiți website-ul blog-ului. Plugin-urile contribuie și la creșterea clasamentului website-ului dvs. în SERP-uri. Este mai bine să angajați o agenție de servicii SEO dacă nu sunteți încrezător în optimizarea blog-ului dvs. WordPress.

Serviciile oferite de noi sunt complexe. Experiența noastră nu se rezumă numai la servicii SEO, ci și la blog-ul WordPress.

Specialiștii noștri dedicați se vor asigura că nu trebuie să vă faceți griji pentru website. În acest fel, vă puteți concentra mai mult pe scrierea articolelor pentru blog.

Back To Top